IMG_6253
“Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.”

Mijn naam is Mona Deplon, gecertificeerd yogadocente en al ruim 10 jaar actief bezig met yoga. Eerst een periode recreatief om de basics onder de knie te krijgen. Vervolgens heb ik de vierjarige Raja Yoga Docent Opleiding van Annemiek Latour in Amsterdam met succes afgerond en natuurlijk diverse workshops in zowel binnen- als buitenland gevolgd. Als yoga eenmaal in je leven is verankerd, blijf je leren, ontdekken en jezelf ontwikkelen.

Yoga kent vele richtingen, stijlen en technieken waaruit het vaak lastig kiezen is. Geïnspireerd door mijn eigen levensloop heb ik blendyoga ontwikkeld. De kern is dat je met blendyoga niet alleen leert welke mix aan geestelijke en fysieke yogatechnieken jou meer kracht, rust en balans geven maar ook hoe je yoga op een dieper niveau integreert in je dagelijks bestaan. Daarmee kun je profiteren en genieten van een natuurlijke harmonie in je leven vanuit een stevige basis waarop je altijd kunt terugvallen.

Voor mij is yoga een way of life geworden. Het gaat me steeds vanzelfsprekender af om vanuit mijn innerlijke basis te leven, mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en te gebruiken en te voelen hoeveel kracht je dat elke dag weer geeft. Alles wat je in je leven doet kost energie en winst behaal je door uit alles wat je doet moeiteloos meer energie te genereren dan dat het je kost. Ik vind dit een fascinerend leerproces en dat wil ik graag met je delen.

Hoe jouw leven er op dit moment ook maar uit mag zien en waar je zelf staat in je eigen persoonlijke groei, blendyoga kan waarde en diepgang toevoegen. Het enige dat je nu nodig hebt, is de intentie om dit te willen; het verlangen om meer te halen uit jezelf en je natuurlijke behoefte aan rust en bezinning.

Het mooie aan yoga is dat je er nooit op uitgekeken raakt en er ook nooit in uitgeleerd bent. Ik heb mijn kantoorbaan achter me gelaten nadat ik ontdekte dat yoga en lesgeven mijn ware passies zijn.

Blendyoga kan jou een uitgekiende combinatie van lichamelijke en geestelijke yogatechnieken bieden, die er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat jij uit je leven meer voldoening haalt en meer harmonie en balans ervaart.

Met andere woorden: fit yoga into your life.