IMG_6468

“Met blendyoga kun je thuiskomen”

Dynamiek
De wereld is altijd in beweging, verandering zal er altijd zijn, de dynamiek is groot en aandacht schaars. Waar het om draait, is hoe jij hiermee omgaat. Wat laat je toe en wat laat je los? De keuzes die jij maakt, bepalen voor een groot deel hoe jij de wereld ervaart.

Een veilige thuishaven
Balans vinden en energie opdoen zijn in dat ontwikkelingsproces onmisbaar voor voldoening in je leven. Mijn ervaring is dat yoga je hierin ondersteunt. Door een veilige thuishaven en oplaadpunt voor je te creëren. Als je kiest voor yoga hoef je echt niet je hele leven om te gooien of te veranderen wie je in essentie bent. Yoga maakt je wel bewuster van je manier van leven en helpt je te achterhalen waar het jou om gaat.

Blijvend profiteren
Ik weet dat yoga je heel praktische handvatten aanreikt waarmee je je staande houdt in de ongelofelijk snelle tijd waarin we leven. Met blendyoga leer je dankzij een mix van geestelijke en lichamelijke technieken, gebaseerd op Hatha Yoga en Restorative Yoga, hoe je effectief jouw aandacht verlegt naar wat echt belangrijk is in je leven. Het helpt je ook die inzichten en ontdekkingen een natuurlijke plaats in je dagelijks bestaan te geven. Van die mix kun je blijvend profiteren, ook nadat je je yogamat hebt opgerold en weer onderweg bent. Met blendyoga kun je thuiskomen.